مقالات

فروش روغن کرچک

فروش روغن کرچک

امروزه ، روغن کرچک همچنان یک درمان طبیعی محبوب برای بیماری های شایع مانند یبوست و بیماری های پوستی است و معمولاً در محصولات زیبایی طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد. در اینجا 4 مزیت و کاربرد فروش روغن کرچک آورده شده است.

روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که هزاران سال مردم از آن استفاده می کردند. با استخراج روغن از دانه های گیاه Ricinus communis تهیه می شود. این دانه ها که به لوبیای کرچک معروف هستند حاوی آنزیمی سمی به نام ریسین هستند. با این حال ، فرآیند حرارتی که روغن کرچک انجام می دهد ، آن را غیرفعال می کند و باعث می شود روغن با خیال راحت استفاده شود.

روغن کرچک دارای موارد استفاده دارویی ، صنعتی و دارویی است. این ماده معمولاً به عنوان افزودنی در غذاها ، داروها و محصولات مراقبت از پوست و همچنین به عنوان روان کننده صنعتی و جز سوخت بیودیزل استفاده می شود. در مصر باستان ، روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ ها سوزانده می شد ، و به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان بیماری هایی مانند تحریک چشم استفاده می شد و حتی برای تحریک زایمان به زنان باردار داده می شد.

 

 

فروش روغن کرچک

فروش روغن کرچک

فواید روغن کرچک

 

1.ملین قدرتمند

شاید یکی از معروف ترین کاربردهای دارویی فروش روغن کرچک به عنوان یک ملین طبیعی باشد. این ماده به عنوان یک ملین محرک طبقه بندی می شود ، به این معنی که حرکت ماهیچه هایی را که مواد را از طریق روده هل می دهند ، افزایش می دهد و به پاکسازی روده ها کمک می کند. ملین های محرک به سرعت عمل می کنند و معمولاً برای رفع یبوست موقت استفاده می شوند. هنگامی که از طریق دهان مصرف می شود ، روغن کرچک در روده کوچک تجزیه می شود و اسید ریسینولئیک ، اسید چرب اصلی در روغن کرچک آزاد می شود. اسید ریسینولئیک سپس توسط روده جذب می شود ، و یک اثر ملین قوی را تحریک می کند.
در حقیقت ، چندین مطالعه نشان داده است که روغن کرچک می تواند یبوست را برطرف کند. به عنوان مثال ، یک مطالعه نشان داد که هنگامی که افراد مسن روغن کرچک مصرف می کنند ، علائم یبوست را کاهش می دهند ، از جمله فشار کمتر در هنگام اجابت مزاج و احساس حرکات روده ای ناقص گزارش می شود. در حالی که روغن کرچک در دوزهای کم ایمن در نظر گرفته می شود ، اما مقادیر بیشتر آن می تواند باعث گرفتگی شکم ، حالت تهوع ، استفراغ و اسهال شود . اگرچه می توان از آن برای رفع یبوست های گاه به گاه استفاده کرد ، اما روغن کرچک به عنوان درمانی برای مسائل طولانی مدت توصیه نمی شود.

2.مرطوب کننده طبیعی

روغن کرچک سرشار از اسید ریسینولئیک ، یک اسید چرب اشباع نشده است. این نوع چربی ها به عنوان مرطوب کننده عمل می کنند و می توانند برای مرطوب سازی پوست استفاده شوند. مواد نگهدارنده با جلوگیری از اتلاف آب از طریق لایه خارجی پوست ، رطوبت را حفظ می کنند. روغن کرچک اغلب در محصولات آرایشی و بهداشتی برای تقویت آب بدن استفاده می شود و اغلب به محصولاتی مانند لوسیون ها ، مواد آرایشی و پاک کننده ها اضافه می شود. شما همچنین می توانید به تنهایی از این روغن غنی به عنوان جایگزین طبیعی برای مرطوب کننده ها و لوسیون های خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید.
بسیاری از محصولات مرطوب کننده محبوب موجود در فروشگاه ها حاوی مواد مضر بالقوه مانند مواد نگهدارنده ، عطر و رنگ هستند که می توانند پوست را تحریک کرده و به سلامت کلی آسیب برسانند، تعویض این محصولات به روغن کرچک می تواند به کاهش قرار گرفتن در معرض این مواد افزودنی کمک کند. به علاوه ، فروش روغن کرچک آسان و  ارزان قیمت است و می توان از آن در صورت و بدن استفاده کرد. روغن کرچک غلیظ است ، بنابراین اغلب با روغنهای پوست دوست مانند بادام ، زیتون و نارگیل مخلوط می شود و یک مرطوب کننده فوق العاده مرطوب ایجاد می کند. اگرچه استفاده از روغن کرچک به پوست برای اکثر افراد ایمن تلقی می شود ، اما می تواند در برخی افراد واکنش آلرژیک ایجاد کند. شما می توانید هنگام استفاده از قرص میریفیکا برای بزرگ کردن سینه از روغن کرچک برای ماساژ استفاده کنید.

3. کاهش آکنه

آکنه نوعی بیماری پوستی است که می تواند باعث ایجاد جوش های سرسیاه ، جوش های چرکی و برجستگی های بزرگ و دردناک در صورت و بدن شود. این در نوجوانان و بزرگسالان بیشتر رایج است و می تواند بر عزت نفس تأثیر منفی بگذارد. روغن کرچک دارای چندین ویژگی است که ممکن است به کاهش علائم آکنه کمک کند. تصور می شود که التهاب عاملی در ایجاد و شدت آکنه است ، بنابراین استفاده از روغن کرچک بر روی پوست ممکن است به کاهش علائم مربوط به التهاب کمک کند.
آکنه همچنین با عدم تعادل انواع خاصی از باکتری ها که به طور معمول در پوست یافت می شوند ، از جمله استافیلوکوکوس اورئوس همراه است. روغن کرچک دارای خواص ضد میکروبی است که ممکن است در هنگام استفاده روی پوست ، با رشد بیش از حد باکتری ها مقابله کند. یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که عصاره فروش روغن کرچک قدرت ضد باکتری قابل توجهی را نشان می دهد و از رشد چندین باکتری از جمله استافیلوکوکوس اورئوس جلوگیری می کند. روغن کرچک همچنین یک مرطوب کننده طبیعی است ، بنابراین ممکن است به تسکین پوست ملتهب و تحریک شده در افراد مبتلا به آکنه کمک کند.

4.اثرات ضد التهابی

اسید ریسینولئیک ، اسید چرب اصلی موجود در روغن کرچک ، دارای خواص ضد التهابی چشمگیری است. مطالعات نشان داده است که وقتی روغن کرچک به صورت موضعی استفاده شود ، التهاب را کاهش می دهد و درد را تسکین می دهد. کیفیت کاهش و ضد التهابی فروش روغن کرچک ممکن است به ویژه برای کسانی که بیماری التهابی مانند آرتریت روماتوئید یا پسوریازیس دارند مفید باشد.
مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان داده است که اسید ریسینولئیک درد و تورم را کاهش می دهد. یک مطالعه نشان داد که درمان با ژل حاوی اسید ریسینولئیک در مقایسه با سایر روش های درمانی منجر به کاهش قابل توجهی در درد و التهاب در هنگام استفاده از پوست می شود.مطالعه نشان داد که اسید ریسینولئیک بیش از درمان دیگر به کاهش التهاب ناشی از سلول های آرتریت روماتوئید انسان کمک می کند. جدا از پتانسیل روغن کرچک در کاهش التهاب ، به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی ، ممکن است در تسکین پوست خشک و تحریک شده در پسوریازیس کمک کند. اگرچه این نتایج امیدوار کننده است ، اما برای بررسی اثرات روغن کرچک در شرایط التهابی به مطالعات بیشتری در مورد انسان نیاز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *