مقالات

طریقه مصرف روغن آرگان

طریقه مصرف روغن آرگان

طریقه مصرف روغن آرگان،  روغن های چرب به یک کابینه زیبایی تبدیل شده اند، و توانایی طبیعی آنها برای تغذیه انواع پوست رشد چشمگیری داشته است. زمان خداحافظی با مرطوب کننده های معمولی فرا رسیده و زمان آشنایی با روغن های چرب گیاهی است.

با وجود اینکه نام آنها ممکن است به این معنی باشد، پوست شما را چرب می کند و سبب ایجاد آکنه می شود در حالی که آنها حاوی ترکیبات خوبی از جمله پلی فنل ها، اسیدهای چرب، و آنتی اکسیدان ها، برای کاهش التهاب و ایجاد تغییر درخشندگی پوست، هستند.

اگر شما از خرید انواع کرم ها و صابون ها برای محافظت از پوست خود خسته شدید و نتایج دلچسبی را هم کسب نکرده اید و به دنبال راهی برای از بین بردن قرمزی و متوقف کردن آکنه ها هستید فقط کافیست با این مقاله همراه ما باشید به معرفی روغن های چرب مفید برای پوست بپردازیم.

 

طریقه مصرف روغن آرگان

طریقه مصرف روغن آرگان

طریقه مصرف روغن آرگان

1.روغن نارگیل:

این روغن با توجه به چربی موجود در گوشت نارگیل، در سالهای اخیر به دلیل خواص درمانی آن، محبوبیت زیادی به دست آورده است. چربی پر از ویتامین E، روغن نارگیل را می توان به عنوان یک مرطوب کننده سنتی استفاده کرد. از آنجا که از اسیدهای چرب پر است، روغن نارگیل به عنوان نوعی مانع بر روی پوست عمل می کند و رطوبت را قفل می کند. به طور طبیعی آنتی بیوتیک و ضد قارچ است که برای محافظت از پوست و مو از عناصر مفید است مخصوصا در طول ماه های زمستان از پوست و مو محافظت می کند.

طریقه مصرف: روغن نارگیل دارای نقطه ذوب حدود 75 درجه فارنهایت است. این به این معنی است که در حالی که ممکن است در دمای اتاق بافت مشابه با روغن ژله داشته باشد، به محض اینکه آن رابه پوست اعمال کنید،  ذوب می شود. برخی افراد از روغن نارگیل  در حمام به عنوان یک کرم اصلاح مرطوب کننده  مو، و یا بعد از آن به عنوان یک جایگزین طبیعی برای لوسیون و یا مرطوب کننده استفاده می کنند.

2.روغن آرگان:

این روغن یک مرطوب کننده پوستی و مرطوب کننده برای انواع مختلف پوست است.روغن آرگان  از ویتامین E، آنتی اکسیدان ها و اسید های چرب ضروری تشکیل شده است. به اندازه کافی سبک است که به عنوان یک مرطوب کننده روزمره استفاده می شود، اما همچنین می تواند برای درمان افرادی که دارای شرایط پوستی شدیدتر از قبیل اگزما یا التهاب باشند مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به خواص آنتی اکسیدانی آن، روغن آرگان برای بهبود الاستیسیته پوست از طریق برداشتن آسیب های رادیکال آزاد، پوست را تاب می دهد.

طریقه مصرف: این روغن نه تنها برای پوست خشک است بلکه می تواند به کاهش تولید چربی پوست برای کسانی که پوست چرب دارند نیز کمک کند.  شما می توانید از این روغن به صورت روزانه قبل از آرایش برای مرطوب کردن پوست و جلوگیری از آسیب کرم های آرایشی استفاده کنید و شب قبل از خواب بعد از شستن صورت چند قطره از روغن را برای مرطوب کردن صورت و از بین رفتن چین و چروک با آن پوست را ماساژ دهید.این روغن یک ترمیم کننده عالی برای پوست است و بوی مطبوعی دارد همچنین برای پوست و موی خشک مناسب است.

3.رز هیپ:

بارها نام این روغن را در ویدئو های بلاگر های آرایشی شنیده اید که قبل از شروع آرایش از آن استفاده می کنند این روغن تغذیه کننده قوی پوست و یکی از روغن های ضدآبی است که از دانه های یک نوع گل رز مخصوص که به طور عمده در شیلی رشد می کند، استخراج می شود.

این روغن غنی از اسید های چرب ضروری است و حاوی ویتامین E، C، D و بتا کاروتن است. به محافظت و هیدراته شدن پوست، به مبارزه با آسیب های رادیکال آزاد و کاهش چین و چروک کمک می کند. ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها موجود در آن پوست را جوان می کند تا الاستیسیته را بازگردانند، به بهبود لکه های تیره کمک کرده و ظاهر زخم را کاهش می دهند.

طریقه مصرف: می تواند در رابطه با سایر روغن ها یا لوسیون ها به عنوان یک درمان مرطوب کننده و ضد عفونی شدید استفاده شود. اصولی ترین روش استفاده از آن قبل از آرایش و در شب قبل از خواب است.

4.روغن مارولا:

این روغن ،از روغن مورا آفریقایی گرفته شده است، این روغن به دلیل تطبیق پذیری، بافت سبک و مزایای زیبایی آن، محبوبیت فراوانی دارد. روغن مارولا غنی از اسیدهای چرب است که 60 درصد آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سایر روغن ها دارد، به این معنی که نقش قدرتمندی برای محافظت از پوست در برابر آسیب های پیری و نور خورشید ایفا می کند.

همچنین دارای خواص ضد میکروبی است و برای پوست های تحریک شده و آکنه دار مناسب می باشد.با توجه به خواص بهداشتی آن، می تواند نه تنها خشکی، بلکه تحریک و التهاب را کاهش دهد.

همچنین میتوانید برای مطالعه بیشتر از صفحات وکیوم مردانه ، اکستندر، روغن زالو خراطین ، روغن خراطین ، وکیوم سینه ، میریفیکا دیدن فرمایید .

طریقه مصرف: این روغن چند منظوره را می توان برای پوست، مو و ناخن استفاده کرد. از آنجایی که این روغن یک درخشندگی خاصی دارد مصرف این روغن برای قبل از آرایش های شاینی یک انتخاب ایده آل است.

5.روغن جوجوبا:

روغن جوجوبا از گیاهان بومی شمال امریکا استخراج شده است و این روغن برای همه چیز از جمله آکنه تا آفتاب سوختگی استفاده می شود. از آنجا که روغن جوجوبا شبیه ساختار پوست ما است، می تواندچربی را تکثیر و یا حل کند. بنابراین، این می تواند کمک به توازن تولید چربی پوست و از بین بردن آکنه شود. روغن جوجوبا حاوی مواد معدنی مفید و مواد مغذی و تسکین دهنده پوست است و می توان از آن به عنوان یک مرطوب کننده روزانه استفاده کرد.

طریقه مصرف: چند قطره از این روغن برای کسانی که پوست های چرب دارند در صبح و شب، برای مرطوب نگه داشتن و کمک به توازن چربی پوست توصیه می شود. این نیز یک جایگزین عالی برای لوسیون بدن برای افرادی است که دارای پوست حساس هستند.طبق مطالعات اخیر این روغن خاصیت درمانی شوره سر و تقویت ریشه مو را دارد اما برای درمان شوره سر بسیار مفید است و سبب می شود پوست سر سالم تری داشته باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *